Ovoce, zelenina a hotová jídla musí být zpracovány čerstvé a trvanlivé. Za tímto účelem se pomocí stlačeného vzduchu bez oleje vytváří ochranná atmosféra pro dusík. Zvláště důležitá je vysoká míra uvolnění oleje, aby se při loupání a přípravě na potravinách neusazovaly žádné zbytky oleje ze vzduchu. Při zpracování ovoce, zeleniny a hotových jídel by olejový vzduch neohrozoval pouze kvalitu výrobků, ale přímo ohrožoval zdraví spotřebitelů.
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.
Naše webová stránka ukládá data na vašem zařízení (cookies a úložiště prohlížeče), aby bylo možné identifikovat vaši relaci a dosáhnout základní funkčnosti platformy, zážitku z prohlížení a zabezpečení.
Můžeme ukládat data na vašem zařízení (soubory cookie a úložiště prohlížeče), abychom mohli poskytovat doplňkové funkce, které zlepšují váš zážitek z prohlížení, ukládat některé vaše preference bez uživatelského účtu nebo bez přihlášení, používat skripty a/nebo zdroje třetích stran, widgety atd.